10 érv a céges egészségbiztosítás mellett

Kiemelkedő hazai tapasztalat és nemzetközi háttér

Első és talán legfontosabb dolog az egészségbiztosítások során a megbízhatóság. Tapasztalt és szakmailag kiemelkedő orvosok állnak betegeink rendelkezésére, akik igyekezettel és odaadással fordulnak feléjük. Tudásuk legjavát nyújták hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Országos szintű fejlett céges egészségügyi betegellátó intézmények

Az ország teljes területén több kiemelkedően felszerelt betegellátó intézménnyel állunk kapcsolatban. Biztosított ügyfeleink bármerre is tartózkodnak, a segítségnyújtásról és prémium ellátásról sosem kell lemondaniuk. Alapvető fontosságú tényezőnek tekintjük, hogy az általunk nyújtott betegellátás több helyen is igénybevehető legyen, ha szükség van rá. Ennek érdekében igyekszünk minél több kiváló betegellátó intézménnyel kapcsolatba kerülni.

Céges egészségbiztosítás

Várólista nélküli, szinte azonnali vizsgálatok

Úgy gondoljuk a segítség nem köthető időhöz. Ebben az esetben nem opció a „később is ráér”. Biztosítási programjainknak köszönhetően ügyfeleinknek külön időpontokat tartunk fent, több lehetséges varriációval. Ha a betegellátó intézmény túlterhelt azonnali alternatívával állunk elő.

Személyre szabott prevenciós és szűrővizsgálatok

Filozófiánk része, hogy nem lehet egy kalap alá venni egyetlen embert sem. Mindannyian sajátos rendszerünkön keresztül éljük életünket, így szokásaink és tulajdonságaink, de legfőképp igényeink és elképzeléseink teljesen változóak. Szűrővizsgálataink és megelőző vizsgálataink is ennek függvényében alakulnak, amelyet a beteg maga alakíthat ki.

Céges Egészségbiztosítás

24 órás egészségügyi vonal és rendelkezésre állás

A probléma sosem alszik, ahogy munkatársaink sem az erre dedikált SOS vonal túlsó végén. A nap 24 órájában rendelkezésre állnak, hogy elhivatottan a lehetetlen fogalmát nem ismerve álljanak készen, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleink részére.

Hálapénz nélkül is, minőségi ellátás

A probléma sosem alszik, ahogy munkatársaink sem az erre dedikált SOS vonal túlsó végén. A nap 24 órájában rendelkezésre állnak, hogy elhivatottan a lehetetlen fogalmát nem ismerve álljanak készen, hogy kimagasló szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleink részére.

ceges egeszsegbiztositas

Betegút-szervezés és gondoskodás

Hívhatjuk kórházi körmenetnek is, de ettől még a lényeg változatlan marad, senki sem vágyik egy egészségügyi tortúrára, ahol orvostól orvosig hosszas időszakok telnek el, mindezt persze sokszor átlagon aluli ellátás mellett. Véleményünk szerint, a betegútnak nem kell ilyennek lennie. Hozzáértéssel és elhivatottsággal állunk betegeink problémáihoz, hogy együttes erővel találhassuk meg azok gyökereit.

VIP ellátás, amelyekről eddig csak álmodni lehetett

Egészségügyi rendszerünkből gyakran hiányzik a nyugati szemléltetből fakadó precizitás és technológiai újdonságok. Partnereinktől ez nem áll távol, sőt törekvéseik révén a betegellátás egy magasabb fokon és minőségben működhet. Számunkra nincs kompromisszum, ha ügyfeleink egészségéről esik szó.

céges egészségbiztosítás

Magas minőség: ISO 9001 minősítés

Az ISO 9001 szabvány a menedzsment rendszerek alapszabványa, minden menedzsment rendszer kiindulópontja, alapja. A szabvány kizárólag a folyamatokat állítja a középpontba. Az előre meghatározott hatáskörök és felelősségi körök az átlátható folyamatok segítenek a munkatársainknak személyes feladataik végrehajtásában. Az ISO 9001 minősítés, olyan minőségirányítási rendszer kialakítását tűzi ki célul, ahol a működési folyamatok szabályok révén működnek, továbbá felügyeltek, és átfogó fejlesztések alatt állnak, a hatékonyság és az eredményesség javítása érdekében.

Komplex szolgáltatás – megfizethető áron

Jogos a kérdés, hogy mit ér az kiemelkedő szolgáltatás, ha nem megfizethető áron kínálják. A Monday Care™ Egészségbiztosítás alapja, hogy a változatos ügyfélkör, minden egyes szereplője segítségünkkel megtalálja a számára leginkább megfelelő és elérhető biztosítási konstrukciót. Munkatársaink segítenek kiutat találni a biztosításai útvesztő falai közül. Segítünk megtalálni a kulcsot a minőségi és biztonságos élethez.